Hoofdmenu
  Porsche Centrum Gelderland
Contact
Porsche Centrum Gelderland

Ressenerbroek 2

6666 MR Heteren

T +31 (0)26 356 0 911

F +31 (0)26 356 0 900
info@porschecentrumgelderland.nl

 

Openingstijden

ma t/m vrij
7.30 - 18.00 uur

zaterdag
8.30 - 17.00 uur

zondag
gesloten

 

 

Modellen
Hoofdmenu

PCG Services

Service

Rijplezier en veiligheid is van groot belang en niet seizoensgebonden. Naast de winter- en zomerinspectie is het ook belangrijk u uw banden, navigatie en airco up to date zijn.

Banden service

Is het buiten warmer dan 7 graden Celsius? Dan adviseren wij zomerbanden. Worden de dagen korter, meer neerslag en dalen de temperaturen dan is het tijd om uw zomerbanden te verwisselen voor winterbanden.

Een Porsche staat natuurlijk bekend om zijn sportieve rijeigenschappen. Juist daarom is het van belang om uw auto uit te rusten met banden waarmee op een veilige manier het volledige potentieel benut kan worden.

Navigatie update

Nieuwe wegen, gewijzigde verkeerssituaties, aangepaste straatnamen en een enorme toename van Points of Interest. De Europese wegenkaart is in de afgelopen jaren enorm veranderd.

De update van het navigatiesysteem bevat 334.000 km aan nieuwe wegen, 2.500 bijgewerkte delen van snel- en autowegen en 115.000 nieuwe restaurants, tankstation, parkeerplaatsen en hotels die als bestemming kunnen worden gekozen.

Winterinspectie

Om uw auto optimaal voor te bereiden op de specifieke uitdagingen van de winter(sport)periode verzorgen wij de Porsche Winterinspectie.

Bij de winterinspectie besteden onze monteurs veel aandacht aan wintergevoelige punten zoals de accu, de vloeistofniveaus en de elektronica. Uiteraard worden de transmissie, de motor, de uitlaat en het onderstel nauwgezet geïnspecteerd.


Airco reiniging

Wij adviseren jaarlijks onderhoud van het airconditioning-systeem in uw Porsche. Tijdens de warme zomermaanden wilt u natuurlijk dat uw airconditioning optimaal functioneert in de auto qua koeling. Bovendien bevat een verontreinigde airconditioning-systemen ziekmakende bacteriën die slecht zijn voor uw gezondheid en de werking van de airco negatief beïnvloeden.

Wilt u meer weten?

Informeer bij onze service adviseurs. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 (0)26 356 0 911.