Hoofdmenu
  Porsche Centrum Gelderland
Contact
Porsche Centrum Gelderland

Ressenerbroek 2

6666 MR Heteren

T +31 (0)26 356 0 911

F +31 (0)26 356 0 900
info@porschecentrumgelderland.nl

 

Openingstijden

ma t/m vrij
7.30 - 18.00 uur

zaterdag
9.00 - 17.00 uur

zondag
gesloten

 

 

Modellen
Hoofdmenu
Porsche Insurance
Porsche rijden is een droom.

Porsche verzekeringen.

Porsche Insurance is er voor iedereen die een nieuwe, gebruikte of klassieke Porsche aanschaft via een officieel Porsche Centrum of via een andere weg. Elke verzekering is maatwerk, maar één ding staat altijd centraal: met een Porsche verzekering geniet u zorgeloos van uw droomauto. Zo zijn een uitgebreide nieuwwaarderegeling en schadeherstel door Porsche zelf inbegrepen. U bent zelfs verzekerd als u deelneemt aan officiële rijvaardigheidstrainingen van Porsche Nederland, zowel op de openbare weg als op het circuit.

Rijplezier verzekerd. Het maatwerk van Porsche Verzekeringen.

Rijplezier is bij Porsche verzekerd, maar bij Porsche kunt u dat rijplezier ook verzekeren. Maatwerk is daarbij het uitgangspunt. Dat begint met de Porsche Essence Insurance voor modellen tot 8 jaar oud. De Porsche Excellence verzekering heeft een nog uitgebreidere nieuwwaarderegeling en de Porsche Elite Verzekering is volledig toegesneden op Porsche modellen met een (nieuw)waarde hoger dan € 100.000. De Porsche Youngtimer & Classic Insurance is speciaal ontwikkeld voor Youngtimers en Classics van het merk.

Een Porsche verzekering is er voor iedere Porsche, of u deze nu bij een officieel Porsche Centrum, een onafhankelijk garagebedrijf, bij een particulier of in het buitenland heeft gekocht.

De verzekeringen van Porsche zelf geven een gerust en veilig gevoel. Uiteraard kunt u ze ook combineren met de lease- en financieringsproducten van Porsche. Dat allemaal op één vertrouwd adres: Porsche Centrum Gelderland.

Alle pluspunten in het kort

  • Concurrerende tarieven, uitstekende voorwaarden, afgestemd op uw Porsche
  • Vertrouwd: uw Porsche Centrum als aanspreekpunt
  • Schadeherstel door Porsche zelf
  • Kosteloos vervangend vervoer bij schade
  • Uitgebreide nieuwwaarderegeling voor nieuwe Porsche modellen
  • Uitgebreide aankoopwaarderegeling voor gebruikte en klassieke Porsche modellen
  • Extra set wielen/banden meeverzekerd
  • Dekking naar eigen wens uit te breiden
  • Combinatie met lease- en financieringsproducten van Porsche mogelijk
  • Ook verzekerd tijdens officiële rijvaardigheidstrainingen van Porsche

Eén vertrouwd aanspreekpunt.

Porsche verzekeringen bieden een veelomvattende dekking, een interessante premie en vakkundig herstel door een officieel Porsche Schadecentrum bij onverhoopte schade. Porsche verzekeringen zijn uitstekend te combineren met onze financieringsvormen, zowel zakelijk als privé. Porsche Centrum Gelderland verzorgt graag een passende offerte voor u.