Hoofdmenu
  Porsche Centrum Gelderland
Contact
Porsche Centrum Gelderland

Ressenerbroek 2

6666 MR Heteren

T +31 (0)26 356 0 911

F +31 (0)26 356 0 900
info@porschecentrumgelderland.nl

 

Openingstijden

ma t/m vrij
7.30 - 18.00 uur

zaterdag
8.30 - 17.00 uur

zondag
gesloten

 

 

Modellen
Hoofdmenu
Vacatures

Vacatures

Bij Porsche Centrum Gelderland in Heteren werken ruim 100 mensen aan slechts 1 doel: het realiseren van een jongens- en meisjesdromen van onze klanten. Van verkoop tot werkplaats, aftersales en administratie: alle medewerkers zijn gemotiveerd, gedreven én gepassioneerd voor het merk Porsche. 

Ons bedrijf bestaat uit diverse onderdelen. Bij Porsche Centrum Gelderland kan onze klant terecht voor verkoop en onderhoud van de nieuwste modellen. Porsche Classic Center Gelderland heeft ruime ervaring op het gebied van klassiekers. Sinds 2015 is Porsche Classic Center Gelderland het eerste officiële Classic Center ter wereld. Ook voor schade en restauratie is de klant bij ons aan het juiste adres: Porsche Schadecentrum Gelderland. Wij zijn de eerste en enige officiële Porsche dealer met een eigen schadeherstelbedrijf. In ons schade herstelbedrijf hebben wij 2 divisies; 1. Reguliere Porsche schades 2. Restauratie van klassieke Porsches.

Wegens uitbreiding van ons team hebben we momenteel de volgende vacatures beschikbaar:

Porsche Centrum Gelderland 

Diagnose specialist

Als diagnose specialist ben jij dé technische man voor ingewikkelde diagnoses en technische problemen. Je kunt alle voorkomende en meest lastige storingen opsporen en stelt de juiste diagnoses. Je verricht zelfstandig de meer complexe reparaties. Je werkt volgens voorschriften vanuit zowel de eigen organisatie als van Pon Porsche Import / Porsche AG en zorgt voor de juiste administratie van verrichte werkzaamheden. Bij voorkeur een afgeronde opleiding tot Diagnose Technicus (MBO bij voorkeur niveau 4). Enkele jaren ervaring als Diagnose Specialist is vereist. Relevante auto technische cursussen en trainingen. Kennis van hybride techniek is zeker een pré.
Contactpersoon Sander Heere 
M
ail met je CV, én motivatie naar s.heere@porschecentrumgelderland.nl

Porsche Centrum Gelderland 

1e monteur 
Je verricht alle voorkomende reparaties aan diesel, benzine en hybride Porsches. Voort diagnoses uit en is genie in opsporen van storingen (mechanisch en elektrisch). Je werkt volgens voorschriften vanuit zowel de eigen organisatie als van Pon Porsche Import / Porsche AG en zorgt voor de juiste administratie van verrichte werkzaamheden. Ben je in bezit diploma 1e autotechnicus en diploma APK keurmeester is een pré. 
Contactpersoon Sander Heere 
Mail met je CV, én motivatie naar s.heere@porschecentrumgelderland.nl


Porsche Centrum Gelderland / Porsche Classic Center Gelderland
Gastvrouw / Receptioniste (zaterdag en oproepbasis)
Wij zijn per direct op zoek naar een spontane, jonge gastvrouw/receptioniste voor onze showrooms in Heteren. Deze vacature geldt voor de volgende dagen: vrijdag en zaterdag. Jij ontvangt op een zeer vriendelijk en professionele wijze onze klanten. Jouw werkzaamheden zijn ontvangst van de klanten, beantwoorden van de telefoon, behandelen van binnenkomende e-mails en administratieve werkzaamheden

Wij vragen minimaal MBO werk- en denkniveau, representatief voorkomen, servicegericht, uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden. Ervaring als gastvrouw/receptioniste is een pré. Interesse?
Contactpersoon Stephanie Terpstra
Mail met je CV, én motivatie naar s.terpstra@porschecentrumgelderland.nl

Porsche Schade Centrum Gelderland
Voorbewerker / Plaatwerker klassieke Porsches
Als een echte liefhebber van klassieke Porsches binnenkomt en er alles aan wil doen om een stukje van de rijke Porsche historie in oude glorie te herstellen, ben jij dan trots dat jij die werkzaamheden mag uitvoeren? Kun jij klassiekers restaureren tot in de perfectie? Ben je bekend met oude plaatwerk technieken zoals vertinnen etcetera?
Contactpersoon Sander Heere 
Mail met je CV, én motivatie naar s.heere@porschecentrumgelderland.nl

Sollicitatieprocedure
Voor meer informatie over onze werkplaatsfuncties kun je contact opnemen met Sander Heere, Manager Aftersales mobiel +31(0)631 004344. Voor informatie over de procedure mag je contact opnemen met Jeroen Jonker, HR Manager, mobiel +31(0)640 000172.


Open sollicitaties | stage werkplaats 
Open sollicitaties of aanvragen voor stageplaatsen graag per e-mail. Een sollicitatie bestaat uit een CV en een brief met motivatie naar 
info@porschecentrumgelderland.nl 

Stage werkplaats 
s.heere@porschecentrumgelderland.nl