Hoofdmenu
  Porsche Centrum Gelderland
Contact
Porsche Centrum Gelderland

Ressenerbroek 2

6666 MR Heteren

T +31 (0)26 356 0 911

F +31 (0)26 356 0 900
info@porschecentrumgelderland.nl

 

Openingstijden

ma t/m vrij
7.30 - 18.00 uur

zaterdag
9.00 - 17.00 uur

zondag
gesloten

 

 

Modellen
Hoofdmenu

Porsche Centrum Gelderland Service

Online een afspraak maken

Online een afspraak maken


Klik hier
PCG Services

PCG Services

Rijplezier en veiligheid is van groot belang en niet seizoensgebonden. Naast de winter- en zomerinspectie is het ook belangrijk u uw banden, navigatie en airco up to date zijn.

Banden Service

Is het buiten warmer dan 7 graden Celsius? Dan adviseren wij zomerbanden. Worden de dagen korter, meer neerslag en dalen de temperaturen dan is het tijd om uw zomerbanden te verwisselen voor winterbanden.

Een Porsche staat natuurlijk bekend om zijn sportieve rijeigenschappen. Juist daarom is het van belang om uw auto uit te rusten met banden waarmee op een veilige manier het volledige potentieel benut kan worden.

Lees meer
Porsche24. Rijden wordt beloond.

Porsche24. Rijden wordt beloond.

Porsche24 is een initiatief dat Porsche rijders beloont voor rijden en deelname aan events. Uw toegang tot Porsche24 is de Porsche24 app – vol events, rijtrainingen, de mooiste routes, het laatste Porsche nieuws en bijzondere verrassingen. 

Lees meer
Care

Care

Autolak van uw Porsche is net zo gevoelig als uw eigen huid. Net zo kwetsbaar ook. Warmte, kou, regen, wind en niet te vergeten de zon leiden vroeg of laat tot uitdroging en minuscule breukjes in het lakoppervlak. De lak verliest uiteindelijk zijn glans.
Wij bieden diverse mogelijkheden aan; alleen wassen, poetsen maar zelfs ook uw Porsche voorzien van een Ceramic Coating behandeling. Via een uniek procedé 'openen' we het lakoppervlak en reinigen dat tot diep in de poriën. Vervolgens worden die poriën gevuld met een gepatenteerde substantie waaraan onder andere Teflon en Zynol zijn toegevoegd totdat er een egaal en massief oppervlak ontstaat. Daar overheen wordt een krachtige, pantserachtige glanslaag aangebracht met verschillende kunstharsen, zoals acrylhars, polyethyleenhars en carnauba. Het eindresultaat is een keihard en diepglanzend oppervlak waar vuil zich niet kan hechten.

Lees meer
Service prijzen

Service prijzen

Vooraf weten waar u aan toe bent voor wat betreft onderhoud? Dat is wel zo prettig. Bij de officiële Porsche-dealer maken wij gebruik van originele Porsche onderdelen én betaalt u vaste serviceprijzen.

Of het nu gaat om groot of klein onderhoud, het verversen van remvloeistof of het vervangen van luchtfilter of remblokken. Per model en type tonen wij u overzichtelijk de prijzen inclusief BTW. Voor de Porsche 911 hebben we zelfs een verdeling gemaakt naar 911 3.2, 964, 993, 996 en 997 I en II.

Uiteraard verwelkomen wij alle Porsches in onze werkplaats, dus ook uw 356, vroege 911 (SC, G, F) of 924, 944, 968 transaxle Porsche. Voor klassiekers geldt een gereduceerd Porsche Classic tarief voor zowel de serviceprijzen als het uurtarief bij reparatie. Deze korting op onderhoud bedraagt 20 procent ten opzichte van de standaard onderhoudsprijzen.

Bekijk prijzen
De Porsche aankoopkeuring

De Porsche aankoopkeuring

Het bezit van een Porsche moet bijzonder zijn. U wilt niet verrast worden met onverwachte kosten voor onderhoud of andere noodzakelijke reparaties. Is de Porsche die u op het oog heeft niet afkomstig van een Porsche dealer, en wilt u zeker weten dat de auto in goede staat verkeert? Maak dan een afspraak voor een objectieve en deskundige aankoopkeuring.

Hoe gaat onze aankoopkeuring in zijn werk?

Lees meer
Porsche Assistance 24/7

Porsche Assistance 24/7

Deze exclusieve service voor klanten garandeert u een gepaste hulpverlening, afgestemd op uw behoeften en persoonlijkheid – 24 uur per dag, 7 dagen per week – in heel Europa. Porsche Assistance is 24 uur per dag te bereiken via: 08000205911 Vanuit het buitenland belt u met 0031207546911. Uiteraard kunt u 24/7 bellen met Porsche Centrum Gelderland voor een eerste advies: +31 (0)26 356 0 911. 

Lees meer
Klantenportaal

Klantenportaal

Door middel van e-mail kunnen wij op een moderne manier onze service en dienstverlening nog verder verbeteren!

Indien u onderstaand uw achternaam, kenteken en uw e-mail adres aan ons verstrekt kunnen wij u exact op de hoogte houden van nuttige relevante informatie over uw eigen auto. Door koppeling aan ons eigen automatiserings- systeem krijgt u exact op tijd het voor u juiste bericht dat alleen op uw auto van toepassing is en dus aan u persoonlijk is gericht. Indien u eveneens op de hoogte wil blijven van ontwikkelingen bij Porsche Centrum Gelderland en/of ook commerciële informatie zou willen ontvangen kunt u zich, nadat u van ons uw persoonlijke inloggegevens ontvangen heeft, gratis aanmelden op onze klantensite.

Lees meer
Service Dialoog

Service Dialoog

Tijd voor een goed gesprek over uw Porsche?

Porsche Centrum Gelderland biedt onder de naam Service Dialoog de mogelijkheid om samen met onze specialisten uw Porsche te inspecteren.

Op het met u afgesproken tijdstip staat een van onze Porsche specialisten klaar om u en uw Porsche te ontvangen. In uw bijzijn zal hij de inspectie uitvoeren en waar nodig een diagnose stellen. De inspectie, die uit een vast aantal punten bestaat, duurt ongeveer dertig minuten. Gedurende de inspectie kunt u natuurlijk al uw vragen stellen.

Lees meer
Haal-en brengservice en vervangend vervoer.

Haal-en brengservice en vervangend vervoer.

Als Excellente Dealer proberen wij altijd ons serviceniveau te optimaliseren. Wist u dat wij uw Porsche gratis* ophalen en terugbrengen door heel Nederland? 

Kiest u liever voor vervangend vervoer? Wij bieden standaard een Volkswagen Up aan. De kosten voor een  Audi A3 automaat met navigatie bedragen € 59,00 (inclusief BTW) per dag. Tevens bieden we Porsches aan als vervangend vervoer. Een vervangende Porsche** rijdt u vanaf € 175,00 (inclusief BTW) per dag. 

Lees meer