Hoofdmenu
  Porsche Centrum Gelderland
Contact
Porsche Centrum Gelderland

Ressenerbroek 2

6666 MR Heteren

T +31 (0)26 356 0 911

F +31 (0)26 356 0 900
info@porschecentrumgelderland.nl

 

Openingstijden

ma t/m vrij
7.30 - 18.00 uur

zaterdag
9.00 - 17.00 uur

zondag
gesloten

 

 

Modellen
Hoofdmenu
Proeflease

3 maanden proeflease van de Porsche Taycan modellen.

U bent ondernemer, neemt uw verantwoordelijkheid en maakt uw eigen keuzes. Dat is waarom u ondernemer bent geworden. Kiezen doet u met uw gevoel, uw verstand en uw intuïtie. Zo ook de keuze voor uw volgende leaseauto. Kiezen voor een Porsche Taycan staat voor lef, een toonbeeld van succes en zelfstandigheid, een toonbeeld van kracht. De Taycan is dynamisch, veelzijdig en zeker ook tijdloos.
Een overstap naar de 100% elektrische Taycan kan vragen oproepen die alleen in de praktijk beantwoord kunnen worden. ‘Hoe praktisch is het rijden in een 100% elektrische auto?’, ‘Wat is de actieradius in mijn situatie?’, ‘Hoe gaat het in z’n werk met het opladen?’, ‘Sluit deze auto aan bij mijn werk- en privésituatie?’, ‘Is de Taycan wel een echte Porsche?’ en ‘Kan ik het maken naar mijn relaties toe?’
Proeflease met omruilgarantie*.
Porsche Centrum Gelderland neemt uw twijfels weg met de Porsche Taycan Proeflease. Hiervoor stellen wij u een Porsche Taycan ter beschikking, welke u 3 maanden kunt proefleasen. U heeft hiermee ruim de tijd de Taycan zelf in het dagelijkse leven te ervaren. Na 3 maanden weet u of de Porsche Taycan en u een match zijn. U kunt de Taycan dan voor de resterende duur van het contract blijven rijden of u stelt een nieuwe Taycan naar eigen wens samen bij Porsche Centrum Gelderland, waarbij u tot het moment van levering de voorloop Taycan blijft rijden. Voldoet de 100% elektrische sportwagen toch niet helemaal aan uw verwachting, dan kunt u kiezen voor een andere leaseauto via Way2Drive. U bent hierbij vrij in uw keuze van merk en model.Leasetarief.
Porsche Taycan Proeflease is op basis van zakelijke Operational Lease via Way2Drive.
De prijzen voor de Porsche Taycan zijn als volgt:

Netto Operational Lease: vanaf € 1.049 per maand o.b.v. 15.000 km. Inbegrepen componenten zijn afschrijving, rente, administratiekosten en managementfee.

Full Operational Lease: vanaf € 1.299 per maand o.b.v. 15.000 km. Inbegrepen componenten zijn afschrijving, rente, verzekering, reparatie, onderhoud en banden ,administratiekosten, managementfee en laadpas voor elektrisch laden.

Voorwaarden Porsche Taycan Proeflease met omruilgarantie.

1. De minimale inzet van een Porsche Taycan is 3 maanden.

2. Het betreft een Porsche Taycan uit de voorraad van Porsche Centrum Gelderland.

3. Het betreft alleen zakelijke Operational Lease via Way2Drive.

4. De leaseprijs is gebaseerd op 48 maanden met een gezamenlijk te bepalen jaarkilometrage.
a. Wanneer u na 3 maanden besluit de auto door te leasen dan kan dat tegen hetzelfde tarief tot de 48e maand (behoudens verhogingen vanuit verzekering of overheid).
b. U kunt er ook voor kiezen om een andere looptijd en/of jaarkilometrage af te sluiten. Wij maken hiervoor dan een passend voorstel.

5. Wanneer u na 3 maanden besluit de auto niet door te willen leasen dan kunt u gebruik maken van de Porsche Taycan Proeflease omruilgarantie.
a. U kiest een andere auto via een leasecontract van Way2Drive B.V.
b. De cataloguswaarde van een nieuw te kiezen auto bedraagt minimaal € 75.000 inclusief BTW.
c. U mag kiezen uit alle in Nederland gevoerde automerken.
d. De minimale looptijd van het nieuwe leasecontract is 24 maanden, jaarkilometrage is in gezamenlijk overleg te bepalen.
e. In het geval van een te overbruggen levertijd zal de Taycan als voorloopauto blijven rijden bij Lessee.

6. U kunt nog tot 12 maanden na inzet gebruik maken van de Porsche Taycan Proeflease met omruilgarantie

7. Porsche Taycan Proeflease is op basis van beschikbaarheid.

8. Porsche Centrum Gelderland behoudt zich het recht voor deze actie op ieder moment, zonder voorafgaande aankondiging of opgaaf van reden, stop te kunnen zetten.

Contact
Bent u geïnteresseerd in de Porsche Taycan Proeflease? Laat hieronder uw gegevens achter. Way2Drive neemt spoedig contact met u op.