Hoofdmenu
  Porsche Centrum Gelderland
Contact
Porsche Centrum Gelderland

Ressenerbroek 2

6666 MR Heteren

T +31 (0)26 356 0 911

F +31 (0)26 356 0 900
info@porschecentrumgelderland.nl

 

Openingstijden

ma t/m vrij
7.30 - 18.00 uur

zaterdag
9.00 - 17.00 uur

zondag
gesloten

 

 

Modellen
Hoofdmenu
Porsche Nederland presenteert Tour of Legends 2024.

Porsche Nederland presenteert Tour of Legends 2024.

Back to the Roots.

01 mei 2024 -  Van Gmünd tot Stuttgart en Leipzig tot Le Mans: Tour of Legends 2024 gaat terug naar de oorsprong. Vier prachtige routes staan garant voor maximaal rijplezier en voeren naar locaties die bepalend zijn geweest in de 75-jarige historie van Porsche Nederland. Om dit jubileum te vieren met alle Porsche liefhebbers kunnen zij één route kosteloos downloaden, de overige routes zijn exclusief beschikbaar voor Porsche eigenaren.  

Dankzij Tour of Legends ontdekten Porsche rijders de afgelopen jaren de mooiste wegen van Nederland en omringende landen. In 2024 slaat de campagne onder de noemer Back to the Roots haar vleugels verder uit met speciaal door Porsche Nederland samengestelde routes naar Gmünd (Oostenrijk), Stuttgart en Leipzig (Duitsland) en Le Mans (Frankrijk).

Back to the Roots: terug naar de oorsprong van Porsche

Een Porsche is er om mee te rijden en van te genieten. Daarom begon Porsche Nederland in 2021 de campagne Tour of Legends. In 2024 bestaat Porsche Nederland 75 jaar, in 1949 werd Pon’s Automobielhandel namelijk de eerste importeur van het toen nog jonge merk Porsche dat één jaar eerder was opgericht. Om naar de oorsprong te gaan voeren de routes over de mooiste wegen door prachtige landschappen waar veel Porsche geschiedenis ligt. Het jubileum wordt gevierd met alle Porsche liefhebbers: iedereen kan het Porsche gevoel en de historie beleven tijdens het rijden van de legendarische route naar Stuttgart die kosteloos te downloaden is. De routes naar Gmünd, Leipzig en Le Mans zijn exclusief beschikbaar voor Porsche eigenaren.

Gmünd is de plek waar het voor Porsche allemaal begon. Een kleine plaats, die in de geschiedenis een grote rol speelt. In Stuttgart, waar nog altijd het Porsche hoofdkantoor gevestigd is, worden de sportauto’s van morgen bedacht. De hypermoderne fabriek in Leipzig is de plek waar Porsche de sportwagen opnieuw uitvindt. Tijdens de legendarische 24 uursrace van Le Mans test Porsche als succesvolste merk al sinds 1950 haar uitvindingen en baanbrekende innovaties. Alle reden dus om deze vier locaties verder te ontdekken.

Kopie van _VV_4433
 

Uitgebreide routeboekjes

Elke route van Back to the Roots is met zorg uitgezet en heeft een eigen routeboekje dat gidst, informeert en inspireert. Een uitgebreide historie van alle in Nederland geleverde Porsche modellen zet het 75-jarig jubileum van Porsche Nederland extra kracht bij. Daarnaast zijn de routes voorzien van prachtige fotografie van iconische Porsche modellen die passen bij iedere eindbestemming. De routes maken gebruik van het bol-pijl systeem, een beproefde doch eenvoudige methode van routegeleiding die de bijrijder een actieve rol geeft gedurende de rit. Zo kan samen worden genoten van het rijplezier. De lengte van de routes varieert van drie tot zes rijdagen, exclusief het terugrijden naar Nederland. Op iedere route zijn pitstops geselecteerd, van lunch- en dinerlocaties tot bezienswaardigheden en hotels. Uiteraard ontbreken laadpunten voor elektrische modellen niet.

Kopie van DSC_9724

Tour of Legends 2024 voor Porsche eigenaren én Porsche liefhebbers

Op de website tour.porsche.nl kunnen zowel Porsche rijders als Porsche liefhebbers meer informatie over Tour of Legends vinden en zijn de routes met enkele klikken aan te vragen. Na registratie zijn de digitale routeboekjes direct te downloaden. Dit kan uitsluitend tot 28 juni 2024.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.