Hoofdmenu
  Porsche Centrum Gelderland
Contact
Porsche Centrum Gelderland

Ressenerbroek 2

6666 MR Heteren

T +31 (0)26 356 0 911

F +31 (0)26 356 0 900
info@porschecentrumgelderland.nl

 

Openingstijden

ma t/m vrij
7.30 - 18.00 uur

zaterdag
9.00 - 17.00 uur

zondag
gesloten

 

 

Modellen
Hoofdmenu
My Porsche App volledig vernieuwd.

My Porsche App volledig vernieuwd.

Nu ook geschikt voor Apple Watch.

08 februari 2024 -  

Porsche heeft de My Porsche App voorzien van een grondige update waarmee de functionaliteiten zijn uitgebreid en het bedieningsgemak is verbeterd. 

De My Porsche App is de centrale plek voor het digitaal beheer en de aansturing van Porsche voertuigen. Het toont bijvoorbeeld de laadstatus van de accu in elektrische auto’s, regelt de airconditioning van het voertuig of stuurt bestemmingsadressen naar het navigatiesysteem.

Het beginscherm van de My Porsche App is compleet vernieuwd. Ontwikkelaars gebruikten de feedback, ervaringen en wensen van klanten om een verbeterde versie te creëren. Het nieuwe beginscherm toont meer informatie, maar ziet er tegelijkertijd overzichtelijker uit. Gebruikers kunnen relevante informatie gemakkelijker vinden, en via het Quick Actions-menu sneller het voertuig bedienen. Het aantal Quick Actions-mogelijkheden varieert per model. Bij de elektrische modellen bestaat het menu bijvoorbeeld uit relevante laadinformatie, van accustatus tot dichtstbijzijnde laadmogelijkheid. Daarnaast is het ook mogelijk om de zogenaamde Quick Actions te personaliseren.

img

My Porsche App nu ook geschikt voor Apple Watch

Porsche is de eerste autofabrikant die voertuigfuncties uit zijn app integreert in Apple CarPlay® wat een innovatieve, gepersonaliseerde gebruikerservaring biedt. Het is onder meer mogelijk om audioprofielen samen te stellen, van radiozender te wisselen of airconditioning en sfeerverlichting te bedienen. Nieuw is daarnaast het Performance Dashboard waarmee gebruikers real time via CarPlay prestatiegegevens van het voertuig kunnen opvragen. Denk hierbij aan topsnelheid, G-krachten, verbruik en gemiddelde snelheid. Daarnaast is het mogelijk om Apple's stemassistent Siri® tijdens het rijden te gebruiken om verschillende instellingen snel en accuraat te activeren.

Nederlandse klanten met een Porsche Taycan (en in de toekomst ook klanten met een nieuwe Porsche Macan) kunnen daarnaast gebruik maken van Apple Maps EV Routeplanning. Deze navigatiesoftware van Apple houdt bijvoorbeeld rekening met de status van de accu, het hoogteprofiel van de route en de onderweg aanwezige laadinfrastructuur.

Op veler verzoek van klanten is de My Porsche App nu geschikt gemaakt voor meer dan 400,000 reeds bestaande voertuigen die zijn uitgerust met Porsche Communication Management (PCM) 6.0. Daarnaast is een ander verzoek ingewilligd: klanten met een Apple Watch® kunnen de My Porsche App op hun horloge bedienen en onder meer het voertuig klimatiseren of openen/sluiten.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.