Hoofdmenu
  Porsche Centrum Gelderland
Contact
Porsche Centrum Gelderland

Ressenerbroek 2

6666 MR Heteren

T +31 (0)26 356 0 911

F +31 (0)26 356 0 900
info@porschecentrumgelderland.nl

 

Openingstijden

ma t/m vrij
7.30 - 18.00 uur

zaterdag
9.00 - 17.00 uur

zondag
gesloten

 

 

Modellen
Hoofdmenu
Aankoopkeuring

De Porsche aankoopkeuring

Het bezit van een Porsche moet bijzonder zijn. U wilt niet verrast worden met onverwachte kosten voor onderhoud of andere noodzakelijke reparaties. Is de Porsche die u op het oog heeft niet afkomstig van een Porsche dealer, maar wilt u zeker weten dat de auto in goede staat verkeert? Maak dan een afspraak voor een objectieve en deskundige aankoopkeuring. De kosten voor een aankoopkeuring zijn € 499,-  (inclusief BTW).  


Hoe gaat onze aankoopkeuring in zijn werk?

Een aankoopkeuring kan op korte termijn gepland worden en neemt circa twee uur in beslag. Indien u het op prijs stelt, kunt u bij deze keuring aanwezig zijn. U ontvangt direct na de aankoopkeuring een uitgebreid keuringsrapport met alle bevindingen. Tijdens de aankoopkeuring wordt de auto op 93 punten gecontroleerd, waaronder:

  • Conditie en technische staat van de carrosserie, het onderstel, de motor, de versnellingsbak, het remsysteem en de stuurinrichting.
  • Laklaagdikte in verband met eventuele schades of spuitwerkzaamheden.
  • Onderhouds- en schadehistorie.
  • Originaliteit van de carrosserie, de motor en de versnellingsbak.
  • Openstaande werkplaats- en terugroepacties (indien nodig kunnen deze alsnog kosteloos worden uitgevoerd).

U kunt contact opnemen met een van onze service-adviseurs via 026 356 0 911 of direct zelf online een afspraak plannen. Wij vragen u om de volgende gegevens bij de hand te hebben voor het maken van een afspraak: het kenteken en het chassisnummer (verplicht).