Hoofdmenu
  Porsche Centrum Gelderland
Contact
Porsche Centrum Gelderland

Ressenerbroek 2

6666 MR Heteren

T +31 (0)26 356 0 911

F +31 (0)26 356 0 900
info@porschecentrumgelderland.nl

 

Openingstijden

ma t/m vrij
7.30 - 18.00 uur

zaterdag
8.30 - 17.00 uur

zondag
gesloten

 

 

Modellen
Hoofdmenu

Vacatures

Bij Porsche Centrum Gelderland in Heteren werken ruim 90 mensen aan slechts 1 doel: Het realiseren van een jongens- (en meisjes)droom van onze klanten. Van verkoop tot werkplaats, aftersales en administratie: alle medewerkers zijn enthousiast, gemotiveerd, gedreven én gepassioneerd voor het merk Porsche. 

Ons bedrijf bestaat uit diverse onderdelen. Bij Porsche Centrum Gelderland kan onze klant terecht voor verkoop en onderhoud van de nieuwste modellen. Porsche Classic Center Gelderland heeft ruime ervaring op het gebied van klassiekers. Sinds 2015 is Porsche Classic Center Gelderland het eerste officiële Classic Center ter wereld. Ook voor schade en restauratie is de klant bij ons aan het juiste adres: Porsche Schadecentrum Gelderland. Wij zijn de eerste en enige officiële Porsche dealer met een eigen schadeherstelbedrijf. In ons schade herstelbedrijf hebben wij 2 divisies; 1. Reguliere Porsche schades 2. Restauratie van klassieke Porsches.

Wegens uitbreiding van ons team hebben we momenteel de volgende vacatures beschikbaar:

Porsche Classic Center Gelderland
Classic Monteur
Zelfstandig onderhoud plegen aan classic Porsches. Classic Porsches demonteren, die vervolgens in onze eigen classic restauratie werkplaats hersteld en gespoten worden. Motoren en versnellingsbakken reviseren. Een uitdagende en afwisselende functie.

Porsche Centrum Gelderland 

Diagnose specialist

Als diagnose specialist ben jij dé technische man voor ingewikkelde diagnoses en technische problemen. Je kunt alle voorkomende en meest lastige storingen opsporen en stelt de juiste diagnoses. Je verricht zelfstandig de meer complexe reparaties. Je werkt volgens voorschriften vanuit zowel de eigen organisatie als van Pon Porsche Import / Porsche AG en zorgt voor de juiste administratie van verrichte werkzaamheden. Bij voorkeur een afgeronde opleiding tot Diagnose Technicus (MBO bij voorkeur niveau 4). Enkele jaren ervaring als Diagnose Specialist is vereist. Relevante auto technische cursussen en trainingen. Kennis van hybride techniek is zeker een pré.

Porsche Centrum Gelderland 

Autowassers (fulltime / parttime)

Minimaal 20 jaar en in bezit van geldig rijbewijs. 

Porsche Centrum Gelderland 

Magazijnmedewerker

Je werkzaamheden als magazijnmedewerker zijn i
n- en uitpakken van onderdelen, monteurs voorzien van onderdelen, inkopen van onderdelen, versturen van pakketten en orderpicken. Bij voorkeur kennis van auto's uit de VAG groep. 

Porsche Schade Centrum Gelderland
Plaatwerker klassieke Porsches
Als een echte liefhebber van klassieke Porsches binnenkomt en er alles aan wil doen om een stukje van de rijke Porsche historie in oude glorie te herstellen, ben jij dan trots dat jij die werkzaamheden mag uitvoeren? Kun jij klassiekers restaureren tot in de perfectie? Ben je bekend met oude plaatwerk technieken zoals vertinnen etcetera?

Sollicitatieprocedure
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sander Heere, Manager Aftersales mobiel +31(0)631 004344. Voor informatie over de procedure mag je contact opnemen met Jeroen Jonker, HR Manager, mobiel +31(0)640 000172.

Sluiten je ervaring en CV goed aan bij één van deze vacatures? Stuur dan je sollicitatiebrief én CV naar S.Heere@porschecentrumgelderland.nlOpen sollicitaties | stage werkplaats 
Open sollicitaties of aanvragen voor stageplaatsen graag per e-mail. Een sollicitatie bestaat uit een CV en een brief met motivatie. 

Open sollicitaties 
info@porschecentrumgelderland.nl 

Stage werkplaats 
s.heere@porschecentrumgelderland.nl