Hoofdmenu
  Porsche Centrum Gelderland
Contact
Porsche Centrum Gelderland

Ressenerbroek 2

6666 MR Heteren

T +31 (0)26 356 0 911

F +31 (0)26 356 0 900
info@porschecentrumgelderland.nl

 

Openingstijden

ma t/m vrij
7.30 - 18.00 uur

zaterdag
8.30 - 17.00 uur

zondag
gesloten

 

 

Modellen
Hoofdmenu
Racing Days 2016

Porsche Racing Days op 25 en 26 juni 2016

In het weekend van 25 en 26 juni 2016 vindt de eerste editie van de Porsche Racing Days plaats op het Circuit Park Zandvoort. Een spectaculair raceweekend volledig in het teken van Porsche Driving. Het evenement is een gratis toegankelijk publieksevenement met bijzondere extra’s voor Porsche bezitters.

Een belangrijk onderdeel van de Porsche Racing Days zijn de trainingen en de races van de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux en de 911 Carrera Cup France. Reken op goed gevulde startvelden en close racing. Tussen de races door krijgt u de mogelijkheid om te rijden op het circuit in uw eigen Porsche. Tevens is parkeren voor u kosteloos op de speciale Porsche Parking. De arrangementen zijn uitsluitend via Porsche Centrum Gelderland te koop.

Race

Porsche GT3 Cup Benelux - (Race ICM Porsche Carrera Cup France, startveld van + 30 auto’s)
Porsche Sport Club France - (Race klasse met Porsche race auto’s t/m 997 start veld +/- 25 auto’s)

Porsche Classic Demo’s

Een hoogtepunt tijdens de Porsche Racing Days is de demonstratie van vier historische racewagens van Porsche. Deze unieke auto’s staan normaal gesproken in het Porsche Museum, maar nu starten ze de motoren en worden ze bestuurd door coureurs. Een mooie ervaring om de echte klassiekers van Porsche live te mogen meemaken.

Arrangementen

Voor de onderstaande arrangementen kunt u zich inschrijven via het onderstaande inschrijfformulier. De arrangementen zijn beschikbaar voor alle Porsche bezitters. Wij hebben een beperkt aantal arrangementen beschikbaar.  

Porsche Warm-up Stage en Porsche Sport Stage

U kunt ook circuitervaring opdoen tijdens twee sessies van 30 minuten met uw eigen Porsche. De categorie Warm-up is er voor insiders zonder circuitervaring en de categorie Sport voor gevorderden. Beide pakketten zijn beschikbaar voor €299,- In het arrangement is een parkeerticket en catering voor twee personen inbegrepen. U heeft twee keer 30 minuten track time en begeleiding door erkende instructeurs. Sport Stage voor zondag is helaas volgeboekt. 

Porsche RS track time en 918 Spyder

Bent u in het bezit zijn van een Porsche RS of 918 Spyder krijgen de mogelijkheid voor exclusieve track time, twee sessies van 30 minuten. Het RS pakket is beschikbaar voor €299,-.
Als u in het bezit bent van een Porsche 918 Spyder rijdt u kosteloos mee. Per dag zijn er 5 plaatsen beschikbaar voor de 918 Spyder. In het pakket is een parkeerticket en een catering arrangement voor twee personen inbegrepen inclusief begeleiding door erkende instructeurs.

Porsche catering arrangement

Als u een dag lekker wilt genieten van autosport maar zelf niet wilt rijden op het circuit, bieden wij een catering arrangement aan. Dit arrangement kost €75,- per persoon.