Hoofdmenu
  Porsche Centrum Gelderland
Contact
Porsche Centrum Gelderland

Ressenerbroek 2

6666 MR Heteren

T +31 (0)26 356 0 911

F +31 (0)26 356 0 900
info@porschecentrumgelderland.nl

 

Openingstijden

ma t/m vrij
7.30 - 18.00 uur

zaterdag
8.30 - 17.00 uur

zondag
gesloten

 

 

Modellen
Hoofdmenu
Porsche Racing Days Zandvoort

Schrijf u nu in!

In het weekend van 1 en 2 juli as. organiseert Porsche de tweede editie van de Porsche Racing Days Zandvoort. Dat betekent: volop actie met races van de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux en demonstraties van klassieke raceauto’s van Porsche. Daarnaast is er actie voor het hele gezin. Zo is er de spannende Porsche Escape room en jonge Porsche fans kunnen zich uitleven in de Kids Corner.

Sportieve privileges.
Porsche rijders staan tijdens de Porsche Racing Days uiteraard op pole position. Iedereen die met een Porsche naar het circuit van Zandvoort komt, parkeert gratis op de speciale Porsche Parking. Met de sportieve tracktime arrangementen beleeft u de Porsche Racing Days pas echt in de hoogste versnelling: u ontdekt het uitdagende circuit van Zandvoort in uw eigen Porsche. Er is altijd een arrangement dat aansluit bij uw rijvaardigheidsniveau. Bij elk tracktime arrangement is het hospitality arrangement voor twee personen inbegrepen. U kunt extra Porsche Hospitality arrangementen bijbestellen als u met meer dan 2 gasten wilt komen.

Alle arrangementen kunt u boeken via:https://www.porsche-racingdays.nl/registreren
Het wachtwoord is
 PorscheW4x.

Wij adviseren u graag bij uw keuze. Gezien de beperkte beschikbaarheid is een snel reactievermogen vereist, arrangementen kunnen tot uiterlijk maandag 26 juni geboekt worden.

Porsche Warm-up arrangement € 299,-
Uw circuitdebuut met 2 maal 30 minuten. Focus op verhoogde rijvaardigheid – inclusief tips & tricks van uw instructeurs. 

Porsche Precision arrangement € 299,- 
Voor gevorderde rijders. De eerste sessie van 30 minuten met instructeur, dan 30 minuten vrij rijden. Het circuit is van u.

Porsche Performance arrangement € 299,- 
Coureursambities? Twee maal 30 minuten is de pitlane open voor sessies op hoge snelheid. Inhalen is toegestaan. 

Porsche Classic arrangement € 249,- 
Een circuitsessie van 30 minuten met uw klassieke Porsche: dat is historisch genieten, inclusief heel-and-toe module.

Porsche Young Driver Experience € 249,-
Speciaal voor kinderen in de leeftijdscategorie van 14-17 jaar. De jongeren kruipen zelf achter het stuur om onder begeleiding van een profess

Porsche Hospitality arrangement € 75,- p.p. 
Geniet van alle actie op de mooiste plek van het circuit in het hart van de Tarzanbocht. Uiteraard onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes.