Hoofdmenu
  Porsche Centrum Gelderland
Contact
Porsche Centrum Gelderland

Ressenerbroek 2

6666 MR Heteren

T +31 (0)26 356 0 911

F +31 (0)26 356 0 900
info@porschecentrumgelderland.nl

 

Openingstijden

ma t/m vrij
7.30 - 18.00 uur

zaterdag
8.30 - 17.00 uur

zondag
gesloten

 

 

Modellen
Hoofdmenu
Camp 4 - Camp 4S

Porsche Camp 4 - Camp 4S

Waar kunt u beter een wintertaining houden dan op de rand van de poolcirkel.

Camp 4 vindt plaats in Rovaniemi Finland, 66 graden noorderbreedte. Om precies te zijn op het terrein van het Arctic Driving Center. Dit terrein, dat normaal gesproken dient om auto’s te onderwerpen aan de meest strenge tests, staat geheel tot uw beschikking. De Porsche Sport Driving School heeft voor u een uitgebreide vloot sportwagens klaarstaan om uw vaardigheden bij te slijpen. U rijdt in diverse Porsches zoals de 911 Carrera 4, de 911 Carrera 4S, de Panamera en de nieuwe Cayenne. Tijdens deze vijfdaagse reis ervaart u de bijzondere kanten van het Porsche rijden. Op een unieke locatie, met geweldige auto’s en onder leiding van zeer ervaren instructeurs. Camp 4S is speciaal ontwikkeld voor gevorderden. Voor meer informatie en beschikbaarheid in 2014 kunt u contact opnemen met +31 (0)26 356 0 911 of een email sturen naar info@porschecentrumgelderland.nl

Dag 1.
U reist met Finnair naar Finland. In Rovaniemi ontvangen wij u met een welkomstcocktail in het Sokos Hotel Vaakuna. Aansluitend dineren wij gezamenlijk in het hotel.

Dag 2.
Na het ontbijt volgt een theoretische briefing. Daarna is het meteen werken geblazen op het Arctic Driving Center. Op dit oefenterrein testen normaliter vele autofabrikanten nieuwe modellen in het geheim. Nu kunt u er naar hartelust oefenen om lastige situaties onder de knie te krijgen met de ter beschikking gestelde Porsches, onder begeleiding van ervaren Porsche-instructeurs. En het parcours is moeilijk genoeg, voor zowel ‘rookies’ als routiniers. Aan het einde van de dag gaat u op sportieve wijze per snowmobile naar het diner.

Dag 3.
Een stevig ontbijt geeft voeding aan een nieuwe ‘werkdag’ op het Arctic Driving Center. Volledige concentratie is vereist, maar als werken altijd zo plezierig was … Misschien vinden wellicht veel deelnemers de lunch een overbodige onderbreking; maar omdat deze geserveerd wordt in het Driving Center mag u snel weer achter het stuur. Het programma wordt voortgezet en na afloop keren we gezamenlijk terug naar het hotel. ’s Avonds volgt de volgende uitdaging: rijden in voertuigen zoals die gebruikt worden in Lapland. (Snowmobiles en icekarts – dit zijn de winterolympics!) U dineert daarna in een traditioneel Finse log cabin.

Dag 4.
Nog eens, onder extreme omstandigheden, alle puntjes op de i zetten. Na een dag op het circuit zullen we aan het einde van deze lange dag genieten van een welverdiend diner en vaarwel zeggen.

Dag 5.
Afscheidsontbijt in het hotel. U zult per bus naar het vliegveld worden gebracht voor vertrek naar Nederland.